Пн. Тра 20th, 2024

У середу, 8 листопада, слідчий суддя Долинського районного суду Івано-Франківської області обрав запобіжний захід  у вигляді тримання під вартою 42-річному жителю м. Долини, який обґрунтовано підозрюється в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть його співмешканки.

За даними досудового розслідування, в суботу, 4 листопада 2023 року, близько 21:30 потерпіла прийшла в квартиру до підозрюваного, де в них почалося застілля. Вже за пів години виник словесний конфлікт, після якого підозрюваний наніс жінці кілька ударів руками в область голови, чим спричинив їй тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми,  крововиливу під оболонки головного мозку, набряку та стискання головного мозку. Через два дні мешканка Долини померла.

Підозрюваного вдалося затримати 6 листопада 2023 року, коли долинським поліцейським надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про смерть 44-річна жінки, спричинену тілесними ушкодженнями, інформує обласне управління Нацполіції в області.

Під час судового засідання, 8 листопада, підозрюваний свою причетність до дій, у вчиненні яких йому пред’явлено підозру, визнав та жодним чином не бажає перешкоджати розслідуванню. Чоловік просив обрати йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту або альтернативний запобіжний захід у вигляді застави, вказавши, що має дітей та проходить військову службу.

Підозрюваному повідомлено підозру за ч.2 ст.121 КК України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчий суддя дійшов висновку, що застосування більш м’якого запобіжного заходу, не зможе запобігти іншим ризикам, оскільки чоловік підозрюється у вчиненні тяжкого злочину в стані алкогольного сп’яніння із застосуванням насильства, що спричинило смерть потерпілої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *