Сб. Тра 4th, 2024

У неділю, 7 січня, на вулиці Івасюка патрульні роти ТРО звернули увагу на чоловіка, який підозріло себе поводив та намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями, втікаючи, інформує патрульна поліція області.

При встановлені особи, було з’ясовано, що 38-річний чоловік, знаходиться в активному розшуку Шевченківським управлінням поліції ГУНП у місті Київ, як особа, яка переховується від органів досудового розслідування. 

Як виявилося, патрульні затримали автора хітів “Ровер їде” і “Пляцки” – Андрія Мацевка. За даними МВС України, чоловіка вже два з половиною роки розшукує столична поліція. 

Мацевка оголосили у розшук у липні 2021 року. Його підозрюють у підробці документів та їх використанні (ч. 1 та ч. 2 ст. 358 ККУ).

У 2021 році ЗМІ повідомляли, що Андрій Мацевко був затриманий у Києві, коли намагався скористатися підробленим пенсійним посвідченням, щоб зайти у метрополітен.

Отже, після затримання, правоохоронці запросили чоловіка до Івано-Франківського районного управління поліції для з’ясування обставин справи та складання відповідних адміністративних матеріалів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *