Сб. Тра 4th, 2024

Увечері 6 січня на вулиці Чорновола в Івано-Франківську сталася масова бійка та стрілянина. Поліцейські затримали одного учасника та розпочали кримінальні провадження.
Про це повідомили на Facebook-сторінці обласного управління Нацполіції.

Як йдеться у дописі, отримавши повідомлення, поліцейські вирушили на місце події. Там вони знайшли чотири гільзи та пістолет. Учасників бійки не було.

Поліцейські з’ясували, що в результаті бійки та стрілянини постраждав 24-річний іванофранківець. Чоловік самотужки звернувся до лікарні. Медики діагностували в нього поранення грудної клітки.

Постріли, у результаті яких спричинено тяжкі тілесні ушкодження потерпілому, здійснив 19-річний житель Івано-Франківська. Правоохоронці встановили його місце перебування. Під час обшуку в його автомобілі знайшли та вилучили ще два предмети, схожі на пістолети”, — йдеться у дописі. 

Підозрюваного затримали. Йому інкримінують ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Також поліцейські з’ясували, що увечері 5 січня між потерпілим, який перебував з приятелем і дівчиною, та затриманим, який теж був з компанією, відбувся конфлікт, який завершився бійкою. В ній брали участь й інші учасники. Поліцейські встановили їхні особи. Наразі йдеться про оголошення їм підозри за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального Кодексу України.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *