Ср. Тра 8th, 2024

20-річна Вероніка Мартинюк з Івано-Франківщини вийшла на сцену сліпих прослуховувань у 4 випуску “Голос країни-13”. Вокалістка підкорила серця суддів унікальним народним тембром виконуючи давню гуцульську колядку “Роди, Боже, жито”. Сама дівчина є дочкою священника, та вірить, що хист до співу перейняла саме від батька.

Дівчина співає ще малечку, а на початку повномасштабного вторгнення створила Архієрейський хор “Emis”. Колектив виконує літургії, а також займається аранжуванням старих фольклорних пісень. Завдяки своєму таланту Вероніка разом з “Emis” отримала можливість виконати українську гуцульську колядку в Києво-Печерській лаврі, у стінах якої вона пролунала вперше за 300 років, повідомляє Галичина24 з посиланням на 1plus1.ua.

Дивіться виступ Вероніки Мартинюк на “Голосі країни-13”:

Хор завжди буде зі мною, буду його підтримувати та допомагати, але хочу реалізуватися як сольна артистка“, — ділиться Вероніка Мартинюк.

Учасниця вразила тренерів рідкісним народним голосом та розвернула крісла Артема Пивоварова та Івана Клименка, адже лише в їхніх командах були вільні місця. Сам Іван Клименко після виступу зазначив, що: “саме так повинна звучати українська пісня. Вдячний вам за те, як ви транслюєте нашу культуру“.

Врешті дівчині довелося обрати тренера. Вероніка вирішила піти до Артема Пивоварова, тим самим ставши останньою учасницею його команди.

Я не думала, що мені доведеться обирати. Насправді з одного боку я дуже щаслива, а з іншого – дуже складний вибір. І Артем, і Іван для мене є прикладом в музиці, прикладом в продюсуванні. В Артема взагалі зашквал енергії. Я говорила, що я для нього занадто спокійна. Він до мене ніколи не повернеться. Знаєте, завжди потрібно йти за покликом свого серця. Я оберу Артема“, – прокоментувала вокалістка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *