Пт. Кві 26th, 2024

В Івано-Франківську можна піти служити за контрактом Набирають 45 військовослужбовців.

Про це повідомляє міський голова Руслан Марцінків, пише Галичина24.

“Все частіше можна почути про розгортання повномасштабної війни з Росією, що окупант поступово стягує війська. Нам треба бути готовими до всього. Багато-хто мене розпитував, як виглядає тривожний рюкзак та що у ньому має міститися”, – йдеться в дописі.

Крім того, зараз проводиться набір у територіальну оборону. Можна йти служити за контрактом Набирають 45 військовослужбовців. А також близько 600 осіб в резерві.

Додає, якщо маєте можливість – записуйтесь в територіальну оборону. Це надзвичайно важливо Тероборона — це окремі війська у складі Збройних сил, чиє основне завдання — захищати від ворога місто, критичну інфраструктуру, виявляти диверсантів, які можуть працювати в місті. Будь-який громадянин може звернутися до центру комплектування та соціальної підтримки (військомат). Контактний номер чергового Івано-Франківського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки: (0342) 75-46-43 (стаціонарний).

“А ще зараз для населення ми проводимо навчання навикам стрільби та надавання домедичної допомоги. Згодом проінформую конкретно, куди звернутися.

Нагадаю, варто мати й інформаційні пам’ятки “Що робити, якщо війна”: https://bit.ly/3qV6VOI Ця інформація є актуальною та буде корисною за будь-яких обставин”, – зазначає Руслан Марцінків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *