Вт. Бер 19th, 2024

21 грудня о 20:18 на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшло повідомлення, про спрацювання охоронної сигналізації з ломбарду, що знаходиться в місті Калуш на вулиці Дзвонарська.

До закладу негайно виїхали поліцейські спільного наряду Калуського відділення та поліції охорони.

Прибувши на місце події поліцейські виявили взлом металевих ролетів та пошкодження металопластикових дверей. Поліцейські негайно розпочали пошуки зловмисника.

В ході відпрацювання прилеглої території було виявлено невідому особу, яка намагалась швидко покинути місце злочину. Чоловіка затримано. Як з’ясувалось, зловмисник пошкодив металеві ролети та вхідні двері ломбарду та проник у приміщення, звідки скоїв крадіжку мобільних телефонів та побутової техніки. Загальна сума збитків встановлюється.

Викрадене та знаряддя вчинення злочину поліцейські вилучили. Зловмисника затримано в процесуальному порядку. Наразі поліція перевіряє підозрюваного на причетність до вчинення

аналогічних правопорушень.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *