Пт. Кві 19th, 2024

Погода в Україні цього тижня буде переважно сухою, але місцями можливий дощ і туман. Температура повітря не буде надто високою, протягом дня максимально очікується в межах від +13° С до +18 °С.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

“Кому сонця, красивого жовтіючого листя, можливості нагулятися без дощу, доробити дах чи сходи, витрусити килими, особливо геройським людям помити вікна, набутися перед зимою на дачі, вигуляти білі пальта (в прямому сенсі)), світле взуття, темні окуляри, позамітати господарські хвости, розлякати білок й пташок у лісі – таким людям цей тиждень дуже зайде”, – пише Наталка Діденко.

З понеділка до наступних вихідних – з 27 вересня по 3 жовтня – в Україні переважатиме антициклональний характер погоди.Тобто, істотних опадів не передбачається.

“Буде багато сонця, красивих осінніх хмар, ранкових туманів із небезпечною видимістю для водіїв, сухої погоди”, – додає синоптик.

Температура повітря не буде надто високою, протягом дня максимально передбачається в межах +13+18 градусів. Найтепліше буде на південному заході України, на Закарпатті, до +18+22 градусів.

Ночі очікується холодними, +4+9 градусів, на Півдні та на Закарпатті до +12 градусів.

Тому помешкання будуть й далі вихолоджуватися – краще погрітися вдень на вулиці)Киянам у понеділок (карта) та й протягом усього тижня атмосфера обіцяє суху погоду. Ночі передбачаються холодними, +3+6 градусів, протягом дня температура повітря коливатиметься в межах +13+15 градусів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *