Ср. Кві 24th, 2024

Рятувальники відшукали чоловіка, що заблукав у лісовому масиві на Косівщині.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС, пише Галичина24.

27 вересня о 20:40 до Косівських рятувальників поступило повідомлення від жительки села Люча Косівського району про те, що її брат 1990 року народження близько 19:00 повідомив по телефону, що заблукав в лісовому масиві поблизу села Люча Косівського району, після чого на зв’язок з родичами не виходив. Пошуки проведені родичами результату не дали.

О 21:50 для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено рятувальників косівського пошуково-рятувального відділення,а всього до пошуків заблукалого чоловіка було залучено 24 чоловіки ,з них 16- місцевого населення.

Станом на 06:00 28 вересня пошуковими групами було обстежено лісовий масив поблизу села Люча, урочища “Федуцелків”, “Петретин”, частково лісовий масив до присілка “Люча Рушір” та особу знайдено не було і пошуково-рятувальні роботи продовжувалися. З метою нарощення сил в районі пошуку о 06:40 28 вересня додатково було залучено Івано-Франківське пошуково-рятувальне відділення з кінологами .

О 08:45 28 вересня рятувальниками пошуково-рятувального відділення міста Косів було знайдено чоловіка в лісовому масиві поблизу села Люча Косівського району в задовільному стані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *