Чт. Бер 28th, 2024

ДТП з потерпілими за участі патрульної поліції трапилось в Снятині 11 жовтня, близько 16 години.

Про це редакції Бліц-Інфо повідомили очевидці з місця події. За словами свідка аварії Дмитра Чумака, в центрі Снятина на вулиці Шевченка поліцейський “Пріус” збив на пішохідному переході молоду жінку з маленькою дитиною. Потерпілих госпіталізували до лікарні.

Також про цю ДТП написав прикарпатський активіст Віталій Мацьоцький.

“Чергове ДТП з патрульною поліцією Івано-Франківської області трапилось в Снятині. Як повідомили мене очевидці, цього разу вони збили маму з дитиною на пішохідному переході. Стан потерпілих уточнюється”, – написав Мацьоцький. Як прокоментували Бліц-Інфо в пресслужбі патрульної поліції, зараз на місці працює слідчо-оперативна група, яка встановить всі обставини аварії. “Жінка 1996 року народження з малолітньою дитиною переходили на пішохідному переході і патрульний автомобіль зачепив її. На щастя, дитина не постраждала, жінка отримала легкі тілесні ушкодження”,- каже пресофіцерка Христина Мриглід.

Більше деталей про ДТП в патрульній поліції обіцяють надати згодом.

Водночас свідок аварії Олег Гетьман розповів кореспондентці Бліц-Інфо, що бачив ДТП на власні очі та допомагав потерпілим, адже теж зупинився перед пішохідним переходом.

“Я стояв перед пішохідним переходом з сторони Чернівців та пропускав маму з дитиною на руках. Навпроти мене зі сторони Заболотів зупинилася патрульна автівка Toyota Prius. Як тільки жінка з дитиною порівнялася з авто поліції, патрульні розпочали рух, спричинивши наїзд на неї. Жінка від удару головою об лобове скло патрульної автівки розбила скло і голову, з носа пішла кров. Дитину відкинуло на проїжджу частину десь на 2 метри. Я вийшов з свого авто, щоб підняти дитину, яка дуже була налякана і плакала. Втім працівник поліції підійшов швидше і підняв дитину, а інший своєю чергою посадив маму на заднє сидіння патрульного авто. Я ще підняв мобільник жінки, який теж відлетів на 3-4 м, його екран був розбитий. Телефон передав патрульному і поїхав, щоб не ускладнювати проїзд іншим авто. бо позаду утворився затор”,- розповідає свідок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *