Ср. Кві 24th, 2024

Автопригода на Івано-Франківщині, де травмовано двоє осіб: поліція розпочала досудове розслідування.

Дорожньо-транспортна пригода, за участі чотирьох транспортних засобів трапилася між населеними пунктами Марківці та Черніїв, інформує пресслужба поліції.

У результаті аварії двох керманичів з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.Причини та обставини встановлює слідство в ході розпочатого кримінального провадження.

11 січня близько 17:50 до чергової частини поліції Івано-Франківська надійшло повідомлення про автопригоду.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група районного управління поліції, патрульна поліція та медики.

Поліцейські попередньо встановили, що на ділянці автодороги Н-10 сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига», між населеними пунктами Марківці та Черніїв, 45-річний водій автомобіля «Renault Trafic», маючи намір виконати маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з транспортним засобом «Aнатоль», а в подальшому з автомобілями «Volkswagen Golf» та «Opel Kadett», які рухалися в попутному напрямку з автомобілем «Aнатоль». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди керманичів «Renault Trafic» та «Volkswagen Golf» з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.

Водіїв «Opel Kadett» та «Aнатоль» перевірено на стан сп’яніння, вони тверезіУ керманичів «Renault Trafic» та «Volkswagen Golf» відібрано кров для перевірки стану сп’яніння.

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують слідчі в рамках розпочатого кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *