Пт. Бер 29th, 2024

У селі Старий Лисець, що на Прикарпатті, поліцейські охорони затримали чоловіка, який проник до охоронюваного об’єкту, на якому раніше працював.

Близько опівночі, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про спрацювання з охоронюваного об’єкту, що у селі Старий Лисець. За даною адресою, негайно виїхав наряд реагування поліції охорони.

Прибувши на місце події, правоохоронці обстежили прилеглу територію меблевого складу, де виявили на другому поверсі відсутнє вікно та шум всередині приміщення.

Повідомивши чергову частину та господаря, на об’єкт було викликано допоміжний наряд поліції охорони.

Під час відкриття складу, поліцейські охорони побачили на другому поверсі проламану стіну, а згодом і невідому особу. Чоловіка було затримано.

– 35-річний місцевий мешканець зламав пластикове вікно та проник до помешкання з метою наживи, – прокоментував сержант поліції охорони Степан Крайдуба.

Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу Тисменицького відділу поліції для встановлення деталей злочину. В ході розслідування було встановлено, що затриманий є колишнім працівником даного складу.

За цим фактом передбачене кримінальне провадження ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу

України, тобто крадіжка з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває перевірка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *