Пт. Кві 26th, 2024

27 листопада о 21:15 на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію з постраждалими по вулиці Б. Хмельницького. Подія мала місце в Долині.

На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчі слідчого управління, слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст, інформує пресслужба поліції.

Поліцейські встановили, що 23-річний водій, мешканець Львівської області, керуючи мотоциклом Honda, рухався автодорогою сполученням Н-10 «Стрий – Чернівці – Мамалига», не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та з’їхав з проїзної частини дороги у кювет.

У результаті ДТП керманич двоколісного помер під час транспортування в Калуську ЦРЛ, а пасажир, 17-річний мешканець Львівської області, отримав тяжкі тілесні ушкодження. Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *