Пт. Бер 29th, 2024

В Івано-Франківську на «старій» Надрічній облаштують тротуари, ділянку для паркування автомобілів та встановлять освітлення вздовж всієї вулиці. Проект також передбачає 270 метрів дощової каналізації та 224 метри водопроводу.

Про це йдеться на сайті міського голови Руслана Марцінківа, пише Галичина24.

Начальник Управління капітального будівництва Роман Галіпчак розповідає, капремонт вже триває повним ходом.

«І це вже буде не стара Надрічна, вона стане новою. Зараз підрядник працює на частині від переїзду – до вулиці Промислової. Взагалі ми поділили ремонт на три частини, щоб не створювати незручності мешканцям. Наразі робиться перша. Друга частина – від Промислової до Княгинина, ну і остання – від Княгинина до магазину «Пако», – розповідає Роман Галіпчак.

За його словами, уже робиться корито, потім укладуть щебеневу основу і встелять 3 шари асфальту.

«Ця вулиця задіяна в розв’язці. І тут плануються дві смуги з одностороннім рухом від вулиці Набережної ім. Василя Стефаника до вулиці Івасюка. Стараємося максимально використати сприятливі погодні умови. І вже цього року плануємо застелити нижні шари, щоб дати проїзд транспорту», – додає начальник УКБ.

Міський голова Руслан Марцінків каже, що «стару» Надрічну використовуватимуть, як об’їзну дорогу, коли буде робитися основа під розв’язку до моста.

«А вже по завершенні проекту вона стане головною дорогою в одному напрямі. Тому важливо зробити цю роботу зараз, щоб не зупинявся процес будівництва. А ще хочу поділитися хорошими новинами: маємо погодження в Офісі президента щодо виділення коштів на будівництво Галицького мосту. Є розуміння того, що в рамках програми президента «Велике будівництво» цей об’єкт має бути зданий до кінця наступного року», – розповів міський голова Руслан Марцінків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *