Пт. Кві 19th, 2024

Для того, щоб дізнатися, хто від України поїде на Євробачення-2022, потрібно дочекатись наступного засідання Оргкомітету, на якому вирішуватимуть це питання.

Про це журналістам Суспільного розповів член Оргкомітету Євробачення Дмитро Хоркін. Як правило, для поїздки на Євробачення обирається хтось із фіналістів вже проведеного конкурсу, додав він.

Коментуючи ситуацію зі зняттям кандидатури Аліни Паш, Хоркін пояснив, що більше подробиць буде відомо після протоколу.

За його словами, Оргкомітет отримав відповідь від Держприкордонслужби, що вони не видавали довідку, а значить, отримана раніше довідка є фальшивою.

“Відповідно у більшості членів оргкомітету виникло бажання припинити участь артистки Аліни Паш у відборі конкурсу Євробачення. Її аргументи і спілкування з нею не переконало членів оргкомітету”, — пояснив член Оргкомітету.

Пост Аліни Паш про зняття кандидатури, за словами Хоркіна, з’явився у соціальних мережах і почав поширюватись ще під час обговорень.

“Я запитав, як головуючий на цьому засіданні Аліну, чи означає це те, що вона напише заяву? На що отримав від неї відповідь “ні”, вона ще буде зважувати це питання. Вона відповіла: “Я не стільки хочу порвати із конкурсом, як хочу порвати із цим брудом”, — розповів подробиці Дмитро Хоркін.

За його словами, для НСТУ зараз головне питання у тому, щоб Україна була представлена у Європейському пісенному конкурсі.

“Нам дуже прикро, що представник команди Аліни Паш, її продюсер, як ми розуміємо, здійснив такий крок і поставив під загрозу подальше проведення конкурсу”, — сказав Хоркін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *