Нд. Тра 5th, 2024

На території Румунії, неподалік українського кордону з боку Івано-Франківської області знайшли тіло чоловіка. На нього, ідучи горами, натрапив турист.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби,передає Суспільне.

Його виявили у важкодоступних горах навпроти ділянки відділу прикордонної служби “Шибени” (Івано-Франківська область). За зовнішніми ознаками — тіло, скоріше навіть скелет, у теплому одязі пролежало там тривалий час“, — йдеться у дописі.

З початку повномасштабної війни — це 24 зафіксований випадок, коли українці призовного віку загинули на кордоні України з країнами Євросоюзу. Попередні 23 тіла знайшли на кордоні з Румунією та Угорщиною на Закарпатті, з них 19 — біля річки Тиса.

“Зазвичай вони (чоловіки — ред.) намагалися нелегально потрапити в країни, де немає війни та, за іронією долі, гинули під час такої подорожі. Подекуди небезпечний маршрут за великі гроші пропонують злочинці, які наживаються на організації незаконного переміщення людей через кордон. Такі випадки свідчать про те, що незаконний шлях через кордон досить небезпечний”, — пишуть на сторінці Держприкордонслужби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *