Пт. Кві 26th, 2024

Український рок-гурт з Івано-Франківська KARNA 14 жовтня презентував відеокомікс на пісню “Бойко”, присвячений Дню захисників та захисниць України.

У ньому можна побачити, як зароджувався повстанський рух у Карпатах, а також бравих козаків та сучасних українських військових, пише 24 канал.

Авторами пісні стали самі музиканти з гурту KARNA, а записали її у Львові. Партії духових записав Юліан Мицик, фронтмен гурту VITER, а партії скрипки – Богдан Хмара. Символічно, що Юліан має бойківське коріння, яке оспівують у пісні.

Увесь кліп зроблений у стилі коміксу, автором якого став львівський художник Сильвестр Ференц. На малюнках можна деталізовано побачити поборників свободи та справедливості у різні для України століття.”Слухайте трек і рубайте ворогам яйця. Думаєте нащо опришкам бартки?”, – кумедно прокоментували пісню музиканти KARNA. “Присвячуємо цю пісню захисникам України всіх часів її історії. Ми ніколи не здамося! Героям Слава!”, – окрім цього написали в коментарях артисти.

Цікавий факт: у пісні можна почути запис голосу сера Вінстона Черчилля з його знаменитою промовою, яку він виголосив наприкінці 1942 року після переломних битв, де союзники вперше отримали перевагу, а німці перейшли з наступу в оборону:”Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning” ( в перекладі на українську – “Це ще не кінець. Це навіть не початок кінця. Але, можливо, це кінець початку”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *