Чт. Бер 28th, 2024

Для популяризації туризму Івано-Франківська обласна державна адміністрація організовувала блогерам експедицію Карпатами за 100 тис. грн. Відповідний договір управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій підписало з підприємицею Уляною Сидор.

Тур триватиме чотири дні – протягом 22-25 вересня. Він розрахований на десятьох учасників, зараз у поїздці беруть участь сім блогерів. Як зазначила Уляна Сидор, це Ксенія Мелешко, Владислава Грубич, оператор Віктор Лазутін, Дмитро Дячук, Ірина Макуха, Ірина Горобець та Ірина Пістрюга, пишуть «Наші гроші. Львів».

Серед цих імен найбільш знана в пошуковику – івано-франківська інстаграм-блогерка Ірина Пістрюга з 1,1 млн читачів. При цьому, як видно зі сторіс блогерки, 22 вересня вона рекламувала свою участь в турі, однак ввечері того ж дня залишила його через, зокрема, заплановану зйомку. Наступного дня, 23 вересня, у своїх сторіс Ірина Пістрюга вже не знімала експедиції Карпатами.

Серед цих імен найбільш знана в пошуковику – івано-франківська інстаграм-блогерка Ірина Пістрюга з 1,1 млн читачів. При цьому, як видно зі сторіс блогерки, 22 вересня вона рекламувала свою участь в турі, однак ввечері того ж дня залишила його через, зокрема, заплановану зйомку. Наступного дня, 23 вересня, у своїх сторіс Ірина Пістрюга вже не знімала експедиції Карпатами.Івано-Франківська ОДА витратить 100 тисяч грантових коштів на блогерів 1Експедиція для блогерів триває в рамках проєкту «52 способи життя в Карпатах: відродження традиційних культур праці». Він фінансується з коштів Європейського Союзу в рамках Спільної операційної програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.Партнерами цього проєкту є туристична асоціація Івано-Франківської області «Таіф», зазначила редакції «Наші гроші. Львів» контактна особа управління Івано-Франківської облдержадміністрації Тетяна Туревич. Вона також пояснила, що блогерів для туру відбирали за певними критеріями, однак на момент публікації ми їх отримати не змогли.

Як зазначено в програмі, протягом чотирьох днів учасники повинні відвідати вісім туристичних точок в Івано-Франківській області. В середу, 22 вересня, вони мали прогулянкову екскурсію на бричках в селі Космач Косівського району. Вчора, 23 вересня, – екскурсію позашляховиком в гори, пішохідну екскурсію з місцевим гідом та кінну екскурсію в селі Білоберізка Верховинського району. А також − екскурсію та майстер-клас з ліжникарства в селі Яворів Косівського району. В п’ятницю, 24 вересня, блогери матимуть інстасесії та перфоменс вечорниці з ночівлею на сіні в старій бойківській хаті в селі Новошин Калуського району.

Найбільше активностей заплановано на суботу, 25 вересня. Блогери відвідають екоферму «Карпатські вікінги» в селі Шевченкове Калуського району, де покатаються на конях та дегустуватимуть делікатеси з козячого молока. В цьому ж селі будуть мати майстер-клас в кузні Володимир Гавриша, відвідають пасіку Гошовських, а також − Центр спадщини Вигодської вузькоколійки в Калуському районі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *