Пт. Бер 29th, 2024

Коли у тебе велике і чуйне серце, то і знедолені тваринки можуть стати справжньою родиною. Пані Тамара із Богородчанщини облаштувала просто у себе вдома прихисток для чотирилапих безхатьків. Вони тут буквально усюди – на подвір‘ї, в саду і будинку.

Різного віку, мастей та розміру – тут і поважні велетні, і зовсім ще мала дрібнота – усіх цих хвостиків жінка називає своєю сім’єю. Кожного кличе на імя і одразу розповідає про нелегку долю, яка привела чотирилапих безхатьків до її домівки, йдетьмя у сюжеті Канал 402, пише Репортер.

Під опікою жінки нині понад 80 собак та котів. З чого все почалося нині вже і не пригадує, бо опікується тваринами, які постраждали від людської жорстокості, вже з чверть століття. Одних сама підібрала на вулиці, інших – люди просто підкидали під фіртку. А залишити у біді вже не змогла.

“Дуже любив батько тварин. мама була строга, не дуже любила, але мала милосердя, – говорить Тамара Дашкевич. – А батько все колось приніс. Потім коли ти зробився сам великим, десь одну другу, третю, а то вже бачиш їх багато. Вони спілкуються вони обнімаються любляться, вони дивовижні”.

Поряд із собаками уживаються і кілька десятків котів. А щоб не ворогували між собою – у кожного окремі апартаменти. Хтось замешкав просто на подвір’ї, інші – у вольєрі в саду, а у хаті – обжили усі вільні куточки. Одну із кімнат пані Тамарі навіть довелося відвести під імпровізаційну стерилізаційну, куди раз на кілька місяців оперувати безхатьків приїжджають волонтери з Франківська. Решту жінка робить своїми силами – лікує, дає нове життя і звісно шукає їм нову родину.Утримує свою велику чотирилапу родину жінка власними силами. Яких, зізнається уже бракує. Пані Тамара підробляє приватними заняттями з англійської мови. Та це – копійки, а витрати на харчі та лікування нині просто космічні.

Тож від будь-яких пожертв, зізнається пані Тамара, нині не відмовляється. І разом із своїми хвостиками радіє привезеним смаколикам.

А ще підтримати добру справу жінки можна і на картковий рахунок: 5168 7451 1144 7295
.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *