Пт. Бер 29th, 2024

Сьогодні, 26 січня, в особливий день Всесвітньої молитви за мир в Україні і світі, який проголосив Святіший Отець Франциск з огляду на небезпекову ситуацію в нашій державі й усім викликам, які постали перед Україною, Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ візьме участь у молитовному «марафоні».

Цього дня на ресурсах «Живого телебачення» з 9:00 до 21:00 (за київським часом), а також на радіо “Дзвони” (105,8 Fm) відбудеться цілоденне молитовне чування. Вірні Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ приймуть молитовну «естафету» о 14.00 та молитимуться до 15.00 години, інформує пресслужба ОДА

Молитва в прямому ефірі лунатиме з Архікатедрального і Митрополичого собору Воскресіння Христового. Акафіст очолить Митрополит Володимир Війтишин. Також Архієрей виголосить науку, в якій представить духовні роздуми про мир.

Додамо, що у неділю, 23 січня, Папа Франциск, з огляду на напружену ситуацію довкола України, закликав увесь світ, Католицьку Церкву, усіх людей доброї волі молитися за мир і проголосив особливим днем молитви за мир в Україні і світі – середу, 26 січня 2022 року.

Вірні Української Греко-Католицької Церкви вдячно відгукуються на заклик Святішого Отця і приєднуються до Всесвітньої молитви за мир в Україні.

Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав через відеозвернення особисто запрошує всіх вірних УГКЦ долучатися до молитовного чування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *