Сб. Кві 20th, 2024

Газопостачальники опублікували ціни на жовтень на газ для населення – річні ціни у жовтні не зміняться.

Про це повідомляє “ГазПравда“.

Зазначається, що річні базові ціни на газ залишаються стабільними і значно вигіднішими за місячні тарифні плани п’ятий місяць поспіль.

“Як і раніше, залежно від компанії, річна, фіксована ціна “блакитного палива” у вересні коливатиметься від 7,80 до 13,50 грн за кубометр”, – йдеться у повідомленні.Зокрема, найнижчі ціни запропонували “Агросинтез Трейдінг” (7,80 грн за кубометр), “Евода Трейд КП Луцькводоканал” (7,88 грн за кубометр), “Черкасигаз Збут” і “Уманьгаз Збут” (7,89 грн за кубометр), а також “Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” (7,96 грн за кубометр).

Водночас найвищі цінники на газ – 13,5 грн за куб – встановили Чернівецька обласна енергопостачальна компанія, Житомирська обласна енергопостачальна компанія та Херсонська обласна енергопостачальна компанія.Загалом, більшість компаній встановила ціни до 9 грн за кубометр.

Річна базова ціна діє з травня 2021 року по квітень 2022 року.Її постачальники можуть змінювати лише в бік зниження. На фіксовані ціни споживачів перевели автоматично, при цьому за бажанням користувачі можуть обрати й інші тарифні плани: місячні чи сезонні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *