Сб. Кві 27th, 2024

Вчора, 21 листопада спортивному комплексі ім. А. П. Гемби, який знаходиться в приміщенні університету нафти і газу відбувся Відкритий туртнір зі змішаних бойових мистецтв серед молоді за серією UFMMA.

Про це написав на своїй сторінці віце-президент Української федерації змішаних бойових мистецтв UF MMA Назарій Кішак, пише Галичина24.

46 юних спортсмени зустрілися у двобої на рингу та протягом трьох раундів виборювали перемогу. Незважаючи, на їх юний вік, у багатьох великий досвід участі у змаганнях, це як, міські, обласні та всеукраїнські турніри.

“Пишаюся, що діти зараз приділяють велику увагу змішаних бойовим мистецтвам. Якщо у молоді спорт знаходиться у пріоритеті, нам не варто хвилюватись за їхне і наше майбутнє. Бо як говорить народна мудрість: «Віддай спорту час, а замість одержи здоров’я». Оцінювали поєдинки новоспечені судді. Ще вчорашню теорію втілювали на практиці. Для більшості досвід суддівства був вперше, проте всі показали гарний результат”, – йдеться в повідомленні.

Назарій Кішак зазначає, що вперше в Івано-Франківську на змаганнях за правилами страйкінгу, нової дисципліни, яка успішно себе зарекомендувала на чемпіонаті Азії та впевнено набирає популярність.

Як додає секретар Івано-Франківської обласної федерації змішаних бойових мистецтв UF MMA Оксана Рубаняк, 23 пари молодих та відважних спортсменів провели бої на рингу з гідністю. Вони вкотре довели, що даний вид спорту на високому рівні в Україні та має велику затребуваність серед молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *