Пт. Бер 29th, 2024

В Івано-Франківську оголошують набір до всеукраїнської партизанської мережі.

Про це заявили на ІІІ з’їзді Всеукраїнського патріотичного руху «Гідність нації».

Днями прийняли до наших лав сотні нових учасників інформує пресслужба організації Галичину24.

«Ми відкриваємо набір у своєрідний партизанський рух, адже бачимо, що в цьому справді є потреба. Створення закритої мережі грамотно підготовлених бійців, дозволить українським військам значно посилити свої позиції, в тому числі, і в боротьбі зі спецслужбами РФ, які, знаємо, активно працюють на території України. Ми ж готові робити все для того, аби не дати антидержавницьким силам зруйнувати нашу країну!», – заявив голова організації Вадим Кудіяров.

6 лютого ми провели черговий вишкіл для понад 1000 молодих хлопців із 13-ти областей України. Бойова підготовка добровольців — найбільш ефективний спосіб підготувати активне населення до бойових дій в разі агресії ворожих військ. Своєчасна мобілізація активного населення грамотно готує її учасників до роботи по знаходженню шпигунської мережі ворога. Ми змогли організувати навчання з базової техніки безпеки поводження зі зброєю, основи домедичної допомоги, ведення бою малими групами та продемонстрували різні види озброєння. Інструкторами для добровольців на з’їзді виступили громадські діячі, військові медики, досвідчені офіцери та ветерани АТО/ООС.

Серед них:

– легендарний айдарівець «Батя» Валентин Лихоліт

-Андрій Пастушенко (позивний «Сивий») – заступник командира батальйону ОУН.

Олег Койляк Учасник АТО/ООС. Інструктор з оборонних дій в міських умовах.

«Бачимо, скільки років в Україні триває війна. Попри те, що за цей час наша армія стала в рази кращою, бачимо, що питання нашої обороноздатності не втрачає своєї актуальності. Добровольці мають бути готовими до того, що їх допомога знадобиться. Окрім цього, якщо активна молодь, така, як тут, в «Гідності нації» демонструє свою активність, то це стає своєрідним сигналом і для деяких представників влади, які думають, що народ не звертає увагу на їхню діяльність», – каже Андрій Пастушенко.

Гібридна війна залишає Росії багато можливостей для впливу і без прямого вторгнення. Олігархи – основні партнери агресора та згубний елемент для нашої держави. Вони також відчують спротив.

Очільник ініціативи Вадим Кудіяров, прийнявши урочисту присягу від молоді, оголосив про створення партизанських загонів для боротьби з агресором. Саме організація партизанського руху — один з ключових факторів боротьби з ворогом в умовах можливого наступу російських військ. Створення закритої мережі грамотно підготовлених бійців дозволить українським військам значно посилити свої позиції, в тому числі, і в боротьбі з спецслужбами РФ, які активно працюють на території України.

ГО «Гідність нації» відкрито запрошує усіх активних громадян України приєднатися до ініціативи отримати початкову військову та домедичну підготовку, а також, за бажанням, долучитися до програми підготовки професійних диверсійних груп у складі бойових частин партизанського руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *