Сб. Кві 20th, 2024

21-22 грудня в Івано-Франківській області відбудеться щорічна конференція послів України під гаслом “Дипломатія 30. Стратегія сильної держави”.

Захід відкриє Президент України Володимир Зеленський, який окреслить українським послам ключові завдання Стратегії зовнішньополітичної діяльності України, йдеться на урядовому порталі.

У конференції візьмуть участь Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підіб’є дипломатичні підсумки 2021 року та розповість про пріоритети роботи МЗС України у 2022 році.

Почесним гостем цьогорічної конференції стане Міністр закордонних справ Республіки Польща Збігнєв Рау.

Із відеозверненням до учасників конференції також звернеться новопризначена Федеральний міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок.

Поліцейські Івано-Франківщини попереджають про можливі обмеження і заборони руху транспорту та пішоходів на дорогах області. Такі заходи впроваджуватимуть через приїзд гостей на щорічну конференцію послів України, інформують на Facebook-сторінці Нацполіції в області.

“Поліція Прикарпаття закликає мешканців і гостей регіону з розумінням поставитися до можливих обмежень чи незручностей. Зокрема, йдеться про тимчасове обмеження або заборону руху транспортних засобів і пішоходів на окремих ділянках вулиць та доріг”, — йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *