Чт. Бер 28th, 2024

Депутати Верховної Ради мають проголосувати за три важливих закони.

Про це пише народна депутатка Оксана Савчук, пише Галичина24.

“У Парламенті зараз взяли перерву – обговорюють новий порядок денний. Вважаю, що ми маєм проголосувати закон про розірвання дипломатичних відносин з Московією. Проект Постанови Про розірвання дипвідносин з Російською Федерацією, був зареєстрований нами 19.03.2014. під номером 4493. Варто доопрацювати і можна вносити. Закон «Про зброю» потрібно голосувати. Я у співавторах закону 5708-1, який дає громадянам право легально купити зброю для самозахисту і пройти навчання. Закон від слуг не дозволяє громадянам володіти зброєю для самозахисту”, – йдеться у повідомленні нардепки.

Оксана Савчук додає, треба підтримати Проект Постанови «Про звернення Верховної Ради України до Президента України щодо оголошення воєнного стану на території Донецької та Луганської областей, припинення транспортного сполучення з Російською Федерацією та закриття кордону з Республікою Білорусь та Російською Федерацією».

“Готую цю постанову для реєстрації. Не потрібно довгих перерв – потрібні рішучі дії. Скажу вам, що не вистачає фракції націоналістів у парламенті. Продовжую роботу в Раді. Пропозиції внесла”, – зазначає народна депутатка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *