Пт. Кві 19th, 2024

27 жовтня близько 9 години ранку на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП між населеними пунктами Черче та Підкамінь, що в Рогатинській ТГ.

Як попередньо встановили правоохоронці, 85-річний водій автомобіля ВАЗ не вибрав безпечної швидкості, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із вантажним автомобілем Volvo-SH12, який рухався в зустрічному напрямку. У результаті аварії керманич автомобіля ЗАЗ від отриманих травм помер у медичному закладі. Водія іномарки перевірено на стан сп’яніння – тверезий.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Поліція Прикарпаття вкотре наголошує на неухильному дотриманні Правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами. Необхідно бути обережним на дорогах, вибирати безпечний швидкісний режим та не сідати за кермо в стані алкогольного сп’яніння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *