Ср. Кві 24th, 2024

Рятувальники за минулу добу було здійснено 14 виїздів для надання допомоги населенню внаслідок ускладнення погодних умов, що склались на території області.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС, пише Галичина24.

А саме:

– 9 виїздів надавалась допомога по розрізанню повалених дерев на проїжджу частину автодороги а саме :

Надвірнянський район -2, Калуський район – 4, Івано-Франківський район 2, Коломийський 1.- 1 виїзд на буксирування автомобіля карети ШМД, а саме:

о 08:50 допомога рятувальників знадобилася бригаді екстреної медичної допомоги, автомобіль яких застряг в заметі підчас слідування на виклик в селищі міського типу Рожнятів Калуського району.

Рятувальники ДПРЧ-8 смт. Рожнятів на пожежному автомобілі надали допомогу по буксируванню автомобіля карети ЕМД.

Також о 21:30 до Коломийських рятувальників поступило повідомлення про те, що в місті Коломия на вул. Достаєвського, легковий автомобіль «Range Rover», застряг на засніженій ділянці дороги та портребує допомоги рятувальників, всередині перебувало 4 особи, з них 2 дітей.

Рятувальники ДПРЧ-7 м. Коломия надали допомогу по буксируванню легкового автомобіля на проїжджу ділянку дороги після чого він самостійно продовжив рух.

О 20:02 в селі Бабче Івано-Франківського району Рятувальники ДПРП Солотвин надали допомогу по буксируванню мікроавтобуса «Mercedes», що застряг на засніженій ділянці дороги, всередині якого перебувало 3 особи.

– 4 виїзди на буксирування автомобілів, що застрягли на засніженій ділянці дороги (вивільнено 7 автомобілів, з них: 4 вантажних (що ускладнювали рух транспорту), 3 мікроавтобуси, 1 легковий).

Надано допомогу 13 особам, з них 2 дітей, що перебували в салоні автомобіля. Всього від ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області було залучено: 14 од. тех., 58 чол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *