Пт. Кві 19th, 2024

28 жовтня постановою судді Коломийського міськрайонного суду притягнуто до адміністративної відповідальності жителя Коломийського району за порушення вимог частини 3 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

В судовому засіданні встановлено, що 21.08.2021 року водій керував транспортним засобом з явними ознаками алкогольного сп`яніння в одному із сіл Коломийського району, інформує пресслужба суду.

Від проходження медичного огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння водій відмовився.

Судом встановлено, що протягом 2021 року даного водія двічі вже було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 130 КУпАП.

Згідно постанови суду на особу накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51 000 (п`ятдесят одна тисяча) гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк десять років та з конфіскацією транспортного засобу, який є у приватній власності порушника.

Вкотре звертаємо увагу, що транспортний засіб – це джерело підвищеної небезпеки, саме тому на водіїв покладена величезна відп

овідальність за своє життя, за життя пасажирів та пішоходів, а також цілісність майна інших осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *