Пт. Кві 19th, 2024

Протидіючи нелегальному ринку підакцизних товарів, працівники поліції Івано-Франківщини проводять перевірки різних торгових закладів краю.

До цієї роботи залучені дільничні офіцери поліції, поліцейські офіцери громад, працівники груп реагування патрульної поліції, а також інспектори сектору ювенальної превенції, інформує пресслужба поліції.

Під час відпрацювання Коломийського району в одному із торговельних закладів Коломиї правоохоронці виявили понад 1000 пляшок алкогольної продукції без Марокко акцизного податку.

Відносно продавця закладу поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція Прикарпаття наголошує власникам та працівникам торговельних закладів на необхідності неухильно дотримуватись норм чинного законодавства під час реалізації алкогольних та тютюнових виробів.

Також звертаємось до громадян: якщо ви стали свідками продажу алкоголю чи тютюну неповнолітнім, не залишайтесь осторонь, зробіть зауваження та повідомите про цей факт до поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *