Пт. Бер 29th, 2024

За вихідні франківські патрульні виявили два факти перевезення палива без дозвільних документів.

Здійснюючи патрулювання в селі Мислівка Долинського району патрульними було зупинено автомобіль Урал, інформує пресслужба патрульної поліції.

Під час перевірки вантажівки з цистерною пального з’ясувалось, що переміщення пального здійснюється без відповідних документів.

35-річний водій окрім того, що немав документів на паливо, немав і посвідчення відповідної категорії. Другий такий факт патрульні виявили в місті Івано-Франківську на вулиці Довженка.

Поліцейські зупинили вантажівку DAF, 34-річний водій якої перевозив понад 10 тонн пального, без зареєстрованих в Єдиному реєстрі акцизних накладних про факт переміщення пального, згідно з товарно-транспортними накладними на відпуск нафтопродуктів.

Відтак, відносно водіїв вказаних автотранспортних засобів складено протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП.

Нагадуємо: за виготовлення, перевезення та збут підакцизних товарів без дозвільних документів передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *