Чт. Кві 18th, 2024

Відбулась нарада з головами райдержадмістрацій та очільниками територіальних громад області, під час якої обговорили актуальні питання забезпечення життєдіяльності області.

Про це повідомляє голова Івано-Франківської області Світлана Онищук, пише Галичина24.

“Ми повинні забезпечити життєдіяльність області, щоб бути надійним тилом для наших захисників. Дякую усім за злагоджену роботу щодо підтримки наших захисників і захисниць, які дають гідну відсіч російським окупаційним військам. Переконана, що наша віра у міць Збройних сил України, а також правильні рішення керівництва держави, допоможуть нам здобути перемогу”, – йдеться в повідомленні.

На сьогодні в області уже прийняли понад 38 тисяч осіб. Додатково планує влада розмістити ще понад 15 тисяч людей із регіонів, де продовжуються активні бойові дії.

Наразі на Прикарпатті необхідно відновити роботу підприємств, щоб економіка працювала та забезпечувався надійний тил для захисників держави.

Також з понеділка, 14 березня. в області розпочнеться дистанційне навчання для школярів та студентів закладів професійно-технічної освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *