Пт. Кві 19th, 2024

В Івано-Франківській області було знайдено тіла двох чоловіків, які загубились у лісових масивах.

Як інформує ДСНС, 18 вересня о 21:30 на пункт зв’язку 8-ої ДПРЧ смт. Рожнятів надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що до них звернулася громадянка, яка повідомила, що в лісовому масиві між селами Цінева та Рівня загубився її батько, житель села Цінева, Калуського району, який ходив в лісову місцевість по гриби та не повернувся до місця постійного проживання. Проводились пошукові роботи.

Станом на 18:00 20 вересня рятувальниками було проведено обстеження близко 165 га відкритої місцевості та за допомогою квадрокоптеру 1000 га, особу не було знайдено. Всього було від ГУ ДСНС в області було залучено 16 чоловік особового складу, 5 одиниць техніки та 3 собаки.

Близько 11:10 22 вересня рятувальниками ПРВ Вигода спільно з працівниками Національної гвардії в лісовому масиві між селами Рошняте та Вільхівка Калуського району було знайдено тіло чоловіка, щодо якого здійснювалися пошукові заходи.

1 серпня о 09:45 на пункт зв’язку 10-ої ДПРЧ м. Долина надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що до них звернулася громадянка, яка повідомила, що її батько, житель села Пацикова, Калуського району 31 липня пішов у лісову місцевість вищенаведеного населеного пункту по гриби та до місця проживання не повернувся. Було оголошено збір для ПРВ Вигода.

До пошукових робіт було задіяно 5 гірських рятувальників, 4 працівники поліції та місцеве населення.

20 вересня о 15:00 жителем села Пациків було знайдено тіло чоловіка в урочищі Долини поблизу селаПациків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *