Чт. Кві 18th, 2024

17 лютого відбулася чергова сесія районної ради.

В роботі пленарного засідання взяв участь голова районної державної адміністрації Володимир Пасько. Розпочалася ХІV сесія Надвірнянської районної ради з виконання Державного гімну України, йдеться на сторінці Надвірнянської РДА.

Перед розглядом порядку денного голова районної ради Олександр Кеніз та голова районної державної адміністрації Володимир Пасько вручили почесні нагороди жінкам, яким Президент присвоїв почесне звання «Мати – героїня». Це 11 жінок Надвірнянського району.

Заслухали депутати звіт райдержадміністрації про виконання районного бюджету за 2021рік. За словами заступниці голови райдержадміністрації Лесі Свідрак районний бюджет за власними надходженнями виконаний в сумі 644 тис грн.

Окрім, власних доходів, до районного бюджету надійшла субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проектів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери в сумі 100 тис грн.

Надходження до загального та спеціального фонду районного бюджету склали 12146,5 тис грн. Видатки загального та спеціального фонду районного бюджету проведено в сумі 18487,1тис грн.

Місцеві обранці заслухали інформацію про внесення змін до районного бюджету на 2022 рік, прийняли звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки і оборони України та до Генерального прокурора України, внесли зміни до двох районних програм та надали згоду на виготовлення науково-проектної документації на виконання робіт із консервації замку у селі Пнів.

Окрім того, надали згоду на встановлення системи зовнішнього освітлення на землі поблизу Пнівського замку враховуючи реалізацію проекту «Об’єднанні спадщиною: збереження історичної спадщини фортеці Пнів в Україні та фортеці Ардуд в Румунії з метою розвитку туризму».

Проголосували депутати і про призначення голови Фонду комунального майна Надвірнянського району депутата районної ради Романа Кузюка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *