Сб. Кві 20th, 2024

Вже 7 листопада на 1+1 стартує прем’єра другого сезону «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим».

Що про цей проєкт говорить сам ведучий, пише ТСН?

Вже цієї неділі 7 листопада, о 17:30 на 1+1 буде прем’єра другого сезону проєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим». Про перший сезон шоу та про те, що глядачі зможуть побачити вже зовсім скоро, ведучий написав у своїх соцмережах.

Перший сезон українських експедицій виявився дуже затребуваним. Одна з серій встановила абсолютний рекорд за рейтингами за всю історію телевимірів в Україні”,- каже Комаров.

Ведучий зізнається – отримує зворотній зв’язок за результатами попередніх випусків та навіть помічає, як вони змінили туристичні місця України, суттєво підвищивши їх популярність і затребуваність серед туристів.

У нових випусках глядачі побачать відпочинок на будь-який смак і гаманець — від рівня класу люкс до бюджетних подорожей, а географія маршрутів Дмитра Комарова буде охоплювати і гори, і морське узбережжя. Телеведучий дізнається, чи дійсно карпатські мольфари володіють неймовірною магічною силою, покаже, як подорожувати потягом в стилі «Східного Експресу», побуває на святі Івана Купала високо в горах та зустріне цей день за традиціями, яким сотні років, і які неможливо побачити в інших українських містах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *