Чт. Кві 18th, 2024

Конфлікт між співжителями виник під час розпивання спиртних напоїв.

В ході сварки жінка нанесла смертельне ножове поранення потерпілому. Останній від отриманих травм помер у медзакладі. За такі дії підозрюваній загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, інформує пресслужба поліції.

5 січня в післяобідню пору на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця села Старі Богородчани, який повідомив, що його сусідка нанесла тілесні ушкодження співмешканцю.

На місце події негайно виїхали слідчі слідчого управління, оперативні працівники, слідчо-оперативна група поліції Богородчанщини та експерт-криміналіст.

Правоохоронці з’ясували, що конфлікт виник між 43-річною жінкою та її 33-річним співмешканцем під час розпивання спиртних напоїв. У ході інциденту жінка схопила ножа і нанесла чоловікові удари в область грудної клітки. Від отриманих травм потерпілий помер ввечері, 5 січня, у лікарні.

Зловмисницю поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час огляду місця події правоохоронці вилучили речові докази й направили на експертизу.

Фігурантці слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере їй запобіжний захід. Всі обставини події з’ясує слідство в ході досудового розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *