Чт. Бер 28th, 2024

Згідно рішення Івано-Франківського виконавчого комітету, 24 жовтня проводяться ХХV міжнародні змагання Кубку “Вечірній Івано-Франківськ” та чемпіонат України зі спортивної ходьби.

Про це повідомляє Електроавтотранс, пише Галичина24.

Це вплине на рух комунального транспорту, зокрема:

На тролейбусному маршруті №2 буде курсувати три автобуси

за схемою : Вокзал -Крок- вул.Гаркуші- вул. Залізнична – Незалежності і далі за маршрутом. маршрут №3 до 17:00 курсуватиме за схемою “Обласна лікарня – Вокзал”;

маршрут №6 до 17 :00 курсуватиме за схемою “Радіозавод – Вокзал”;

на маршруті №7 до 17:00 год. будуть працювати три автобуса за схемою : Каскад-Європейська площа (по вул. Шухевичів-Бандери),

автобусний маршрут №40 до 17:00 курсуватиме з “Каскаду” в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній-Шухевичів-Бандери-Сахарова-Чорновола і далі по маршруту до АС3.

У зворотному напрямку без змін; автобусний маршрут №41 до 17:00 курсуватиме з “Каскаду” в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній-Шухевичів-Бандери – Коновальця, зворотно з вул. Коновальця на вул. Сахарова-Бандери-Шухевичів-Залізнична-Вокзал і далі по маршруту;

автобусний маршрут №45 та 49 до 17 :00 курсуватиме з АС-4 в об’їзд з Вокзалу по-Шухевичів-Бандери -Сахарова- Коновальця -Січ Стрільців (Пошта) і далі по маршруту; автобусний маршрут №50 до 17:00 год курсуватиме з Незалежності -Шухевичів-Бандери-Сахарова-Коновальця-Січ Стрільців (Пошта) і далі по маршруту.

автобусний маршрут №51 та 52до 17:00 год курсуватиме з Незалежності -Шухевичів-Бандери-Сахарова-Коновальця-Січ Стрільців (Пошта) і далі по маршруту.

автобусний маршрут №53 та 54 до 17:00 год. в напрямку з Хоткевича в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній-Шухевичів-Бандери-Сахарова- Чорновола і далі по маршруту.

автобусний маршрут №55 до 17:00 год. в напрямку з АС2 в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній-Шухевичів-Бандери-Сахарова-Коновальця-Січ Стрільців (Пошта) і далі по маршруту.

У зворотному напрямку транспорт працюватиме за фактичним інтервалом без дотримання чинних графіків руху!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *