Чт. Кві 18th, 2024

В Івано-Франківську чергові зміни в організації руху.

Про це інформує заступник міського голови Михайло Смушак, пише Галичина24.

Такі дії, з метою збільшення пропускної здатності, впорядкування руху, створення додаткових паркувальних місць

“Ми почали реалізовувати нову схему організації дорожнього руху на вулиці Гетьмана Мазепи (від вулиці Січових Стрільців до вулиці Гординського)”, – йдеться в повідомленні.

Ключові зміни:

додали третю смугу для повороту ліворуч в районі перехресть з вулицями Січових Стрільців та Гординського.

“Щоб автомобілі, яким потрібно повертати ліворуч на Грдинського чи ліворуч на Пилипа Орлика не блокували тих, кому потрібно їхати прямо. Це для зменшення заторів і збільшення пропускної здатності вулиці”, – додає заступник.

Створили додатково 37 паркувальних місць на цій ділянці вулиці Гетьмана Мазепи..– Ми зробили у фарбі острівці в районі пішохідних переходів для підвищення безпеки руху. (Ми окреслили місце для зупинки громадського транспорту).

“Загалом, в цьому році нам вдалося розробити та реалізувати нову сучасну схему організації руху фактично на всій протяжності вулиці Гетьмана Мазепи. В ідеалі, звісно, хочеться реалізовувати нові схеми руху паралельно з реконструкцією самих вулиць. Але виходимо з наявних ресурсів і однією фарбою та дорожніми знаками робимо вулиці Івано-Франківська безпечнішими, зручнішими та комфортнішими”, – зазначає Михайло Смушак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *