Сб. Лип 27th, 2024

У п’ятницю, 31 травня, в Івано-Франківській міській раді відбулося вручення сертифікатів про успішне проходження стажування в рамках проєкту «Молодь і влада». Стажери впродовж трьох місяців зустрічалися з відомими людьми, проходили цікаві навчальні програми, переймали досвід роботи у департаментах, комунальних установах міста та приймальнях депутатів.

Серед ідейників програми народна депутатка України Оксана Савчук, яка також була присутня на офіційному завершенні цьогорічного проєкту «Молодь і влада».

Молоді люди допомагали в організації культурних заходів, виставок та програм, опановували навички надання першої домедичної допомоги, навчилися працювати з документацією, оформлювати адміністративні послуги у ЦНАПі, долучалися до екоруху «Квітуча Галичина». Окрім того, вони мали безліч цікавих мандрівок та отримували особисті поради від успішних людей», – розповіла Оксана Савчук на своїй Facebook-сторінці, передає «Галичина24».

«Молодь і влада» – це хороша можливість для амбіційної, перспективної та рішучої молоді отримати практичні навички роботи в органах місцевого самоврядування. Впродовж років існування програми стажування, багатьом вже неодноразово вдалося працевлаштуватися в органах влади місцевого рівня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *