Чт. Бер 28th, 2024

Минулого тижня працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківськіи області зупинили в Івано-Франківську 24-річного місцевого мешканця.

Під час поверхневої перевірки у нього виявлено посилку з пошти із наркотичними засобами та психотропними речовинами. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочинну діяльність чоловіка і вилучила наркотичні речовини, інформує пресслужба поліції.

У ході проведення невідкладного санкціонованого обшуку у помешканні зловмисника виявлено та вилучено більше пів сотні поліетиленових пакетиків із вмістом речовини схожої на психотропну речовину, електронні ваги, фасувальний матеріал та інші речові докази. Усе вилучене відправлено на експертизу.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Після проведення експертного дослідження та проведення усіх слідчих дій, вирішуватиметься питання про перекваліфікацію дій фігуранта, про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

В ході досудового розслідування будуть встановлені усі обставини, а також канал постачання наркотичних речовин та ймовірні спільники затриманого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *