Пт. Бер 29th, 2024

Правоохоронці Прикарпаття припинили діяльність будинку розпусти.

Викрили місце розпусти співробітники міграційної поліції Івано-Франківщини спільно із слідчими Яремчанського відділення поліції, за силової підтримки спецпризначенців УКОРД, інформує пресслужба поліції.

Процесуальні дії проводились під керівництвом Яремчанського відділу Надвірнянської окружної прокуратури.

Правоохоронці встановили, що у селі Яблуниця незаконний бізнес організувала 30-річна мешканка Львівської області. У салоні працювало декілька молодих дівчат, яких вербували, користуючись їхнім уразливим матеріальним становищем. Йдеться про мешканок Полтавської, Черкаської, Дніпропетровської, Сумської та Харківської областей, віком від 18 до 30 років.

Місячний дохід від злочинної діяльності становив близько 150 тисяч гривень, а вартість послуг – від 2000 до 10 000 гривень за годину.

Поліцейські провели санкціонований обшук у приміщенні салону, в ході якого вилучили низку речових доказів: документацію, записники з нотатками, близько десяти тисяч гривень готівкою, банківські картки, мобільні телефони та планшетні комп’ютери. За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Наразі організаторці повідомлено про підозру. За скоєне підозрюваній загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.

Крім того, тривають слідчі дії спрямовані на встановлення інших осіб, які причетні до вказаного кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *