Пт. Бер 29th, 2024

Нова версія месенджера Telegram принесла цікаву можливість, аналог якої вже давно є у деяких конкурентів.

Мова про реакції у вигляді емодзі. Їх можна ставити на повідомлення та публікації на каналах, пише 24 канал.

Telegram, як заявлено на офіційній сторінці оновлення, першим запустив анімовані та інтерактивні емодзі, які тепер можна використовувати у вигляді реакцій, щоб висловити свою думку, не надсилаючи зайвих повідомлень. У конкурентів же це лише статичні смайлики. Крім того, тепер можна приховувати текст за допомогою спеціальної функції “Спойлер”.

Як це працює

Щоб надіслати швидку реакцію “Великий палець вгору”, достатньо двічі натиснути на повідомлення.

Для вибору інших реакцій необхідно натиснути один раз – поряд зі звичним меню тепер буде бульбашка з реакціями, які можна прогортати горизонтальним свайпом.

Змінити оновну емоцію для швидкої реакції можна в налаштуваннях. У випадку Android це меню Налаштування чатів і пункт “Швидка реакція”. Для користувачів iOS – Стікери та емодзі, після чого аналогічне меню “Швидка реакція”.

В особистих чатах реакції доступні завжди. Якщо ж ви володієте правами адміністратора каналу чи групового чату, то вмикати реакції у них потрібно окремо вручну. Для цього необхідно зайти до налаштувань каналу чи чату і в розділі Реакції натиснути на відповідний перемикач. Ви зможете обрати, які реакції будуть доступні учасникам, вимикаючи непотрібні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *