Пт. Кві 19th, 2024

Здавалося б, передсвяткова атмосфера має сприяти миру, любові, гармонії та розумінню, створювати романтичний настрій. Але, як це не дивно, статистика вказує на протилежне.

Для багатьох новорічні свята та проблеми є синонімами, пише womenbz, передає Радіо Максимум.

Уникайте перевтоми та негативних емоцій

Не псуйте собі настрій на рівному місці: за можливості відкладіть роботу та нелюбі справи на потім, зведіть зустрічі з неприємними вам людьми до мінімуму. Якщо в ці дні все одно доведеться їздити в офіс, спробуйте йти з роботи трохи раніше, щоб здійснити пішу прогулянку святковим містом, це точно підніме вам настрій.

Більше руху

Новорічні канікули – це час, коли ви не зобов’язані по 8 годин просиджувати в офісі, тому гуляйте, катайтеся на лижах і ковзанах, словом, забезпечте собі достатню кількість руху. Зрештою, відмовтеся від громадського транспорту та намагайтеся ходити пішки. Поспішати вам нема куди, у всіх вихідні, а калорії спалюються на ура.

Пийте більше води, аніж ви звикли

Вода допомагає виводити токсини та активує очищальні процеси організму. А якщо ви досі не виробили звичку пити щодня достатньо води, початок нового року – ідеальний час нарешті зробити це.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *