Вт. Кві 16th, 2024

У Бурштинській центральній міській лікарні відкрили оновлене пологове відділення. Для цього знадобилося кілька місяців роботи й один мільйон гривень.

У рамках субвенції з обласного бюджету проведено капітальний ремонт приміщення пологового відділення для покращення надання медичних послуг вагітним, породіллям та новонародженим, йдеться на сторінці Бурштинської міськради у фейсбуці.

Крім того,  для пологового відділення протягом 2020-2021 років за кошти місцевого бюджету та власних надходжень лікарні придбано наступне медичне обладнання:

  • набір діагностичного гістероскопа;
  • апарат штучної вентиляції легень S1100A експертного класу неопатології дітей та дорослих в комплекті зі зволожувачем та модулем каптографії.

Міський голова Василь Андрієшин зазначив, що оновлене пологове відділення в майбутньому покращить демографічну ситуацію Бурштинської громади.

“Бурштин цього потребує і заслуговує. Ремонти, обладнання, обмеблювання – все це має вплив на якість надання медичних послуг нашим породіллям. Головне не зупинятися та перейти до реконструкції інших відділень лікарні”, – відзначає міський голова.

Директор департаменту охорони здоров’я Ігор Дмитренко побажав, щоб у цьому пологовому відділенні народжувалося ще більше дітей та пообіцяв, що і надалі сприятиме тому, щоб втілювати в життя схожі проєкти у Бурштинській лікарні.

Директор лікарні Володимир Василик наголосив на тому, що до оновлення пологового відділення також долучилися обласні депутати — Марія Савка, Андрій Іваськів, Ростислав Кукурудз, Володимир Князевич.

“Дуже не просто було розпочати цей процес реконструкції. І насправді ми завершили лише одну велику частину, є ще одна частина, де знаходяться палати, а також приймальний покій пологового відділення. Тому дякую. усім, хто долучився і сподіваюся на подальшу співпрацю”, – зазначив директор лікарні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *