Вт. Бер 19th, 2024

Нас застали обставини, коли ми живемо по графіку – графіку відключень світла. У цей час дуже важливо вміти відпочивати. Стресові ситуації забирають наше здоров’я, тому пропонуємо приготувати чаю чи улюбленої кави і переглянути перелік фільмів, які зможуть створити гарний настрій.

  1. «Сам удома» всі частини – це класика. Хто як не Кевін Маккалістер знає як створити різдвяне чудо? Легка комедія для перегляду всієї сім‘ї.
  2. «Відпочинок за обміном» – романтична комедія про те, як зміна оточення може вплинути на якість життя.
  3. «Пара на свята»- легка романтична комедія про те, як важливо мати біля себе людину поруч, бо на свята ніхто не має бути самотнім.
  4. «Різдво на двох» – чарівний мюзикл натхненний славетним хітом Джорджа Майкла «Last Christmas».
  5. «Грінч, викрадач Різдва» – мультфільм для дітей та дорослих. Казкова комедія, про те, як неможливо не любити Різдво і бути похмурим у цей період. Забезпечить вам чудовий настрій.
  6. «Гаррі Потер» частина – ви поринете у світ фантастики з різдвяними мотивами. Тут можна зануритись у неймовірну історію чарівників і відчути себе в казці.
  7. «Старий Новий рік» – це вісім історій з Нью-Йорка, які переплелися в одну, де кожен мріє про чудо.
  8. «Різдвяний спадок» – про те, які важливі сімейні цінності і праця людей. Підійде для власників бізнесу.
  9. «Різдво у моїй голові» – дуже цікава романтична комедія. Історію про жінку, яка втратила з голови події 2-ох останніх років свого життя.
  10. «Невловимий аромат любові» – сучасна історія про Інтернет знайомства. Романтична, але й повчальна історія, про те, як не стати жертвою кетфішингу і довіряти власним почуттям.

На випадок, коли не буде світла, вам буде чим зайнятись. Дивлячись на всю цю чарівну атмосферу свята хоть на трішки забуваєш про проблеми сьогодення. Цінуйте кожен момент і вмійте розслаблятись та відпочивати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *