Пт. Бер 29th, 2024

Для пожвавлення в нашій області вакцинальної кампанії від COVID-19, зокрема, щоб збільшити, в першу чергу кількість провакцинованих освітян, мобільні бригади виїжджають в організовані колективи педагогів та проводять щеплення вакцинами Pfizer, Coronavac та Astrazeneka.

Як йдеться на сторінці ІФ ОДА, в департаменті охороні здоров’я облдержадміністрації закликають керівників шкіл сформувати списки педагогів, охочих вакцинуватися будь-якою з цих вакцин та надіслати в ДОЗ ОДА на електронну адресу department@doz.if.gov.ua.

Згідно з поданими напередодні списками, сьогодні мобільні бригади вже проводять імунізацію в таких закладах: Перегінський ліцей № 1, Дубівський ліцей, Підгайчиківський ліцей, Замулинецький ліцей, Заболотівський ліцей, Косівський ліцей, Кутський ліцей, Вижньоберезівська гімназія, Космацький ліцей, Рожнівський ліцей, Надвірнянський ліцей № 1, Надвірнянський ліцей № 2.

Зупинити поширення коронавірусної інфекції можливо тільки вакцинувавшись.

У першу чергу, це стосується груп ризику, а саме лікарів, освітян та представників масових заходів.Тому не будьте байдужими, вакцинуйтеся і захистіть себе та оточуючих від COVID-19!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *