Пт. Кві 19th, 2024

Працівниками муніципальної інспекції було складено 73 протоколи за ст. 152 КУпАП в ході 19 рейдів групи з запобігання спалювання, а також за зверненнями громадян чи під час патрулювання.

Факти спалювання були виявлені у всіх селах нашої громади та в самому Івано-Франківську, йдеться на сторінці Муніципальної інспекції.

Протоколи складались за спалювання бадилля чи сміття на городі, випалювання сухостою на ділянці, а найгірше – підпал цілого поля. На порушників адміністративна комісія наклала штрафи від 340 до 1360 грн.

“Ну звісно ми ПОПЕРЕДЖАЛИ – це інформаційні листівки, газети та телебачення, інформували радники сіл, їздила машина оповіщення. Тішить те, що люди (дехто самостійно, дехто після протоколу) почали компостувати відходи та навіть купують садові подрібнювачі”,- йдеться в дописі.

Однозначно проблема залишиться і надалі. Вибачаємось де не змогли на Ваше звернення виїхати оперативно, бо їх насправді було багато, чи вже заставали холодне згарище. Та різницю на краще видно в нашій громаді, особливо порівнюючи з іншими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *