Чт. Бер 28th, 2024

Патрульні роти ТОР по гарячих слідах затримали осіб що, ймовірно, причетні до грабежів. Цієї ночі у місті Івано-Франківську трапилося два грабежі.

Як інформує пресслужба патрульної поліції, перший випадок трапився на вулиці Коновальця. Заявниця повідомила, що невідомий підійшов ззаді та почав її душити, потім вихопив у неї телефон та побіг у невідомому напрямку. Отримавши прикмети грабіжника, всі вільні екіпажі одразу почали обстежувати прилеглі території.

У одному з дворів, патрульні помітили схожого за описом громадянина. Під час поверхневої перевірки, патрульні виявили у 40-річного місцевого мешканця схожий телефон. Потерпіла впізнав свій гаджет та нападника.

Другий грабіж відбувся на вулиці Хоткевича. Заявник розповів патрульним, що на нього напали двоє невідомих. Спочатку вони побили заявника, а потім відібрали телефон. Згадані особи, зі слів потерпілого, побігли в напрямку вокзалу. Один з екіпажів направляючись на виклик побачив громадян, схожих за описом. Патрульні чоловіків затримали та провели поверхневу перевірку.

У 28-річного місцевого мешканця виявили викрадений телефон. Пояснити звідки він у чоловіка, останній не зміг. В обох випадках на місце події викликано слідчо-оперативну групу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *