Чт. Кві 25th, 2024

Вчора, 24 вересня під час патрулювання дворів по вулиці Бандери до наших інспекторів звернулися мешканці з проханням перевірити закинутий спортивний комплекс “Електрон”.

Як інформує пресслужба Муніципальної інспекції, зі слів мешканців до спортивного комплексу продовжують ходити різні підозрілі особи для вживання наркотичних речовин і алкогольних напоїв.

“Інспектори перевірили територію комплексу. Під час перевірки виявили двох підозрілих чоловіків. Інспектори затримали невідомих і викликали працівників поліції”, – йдеться в дописі.

Під час поверхневих перевірок в чоловіків виявили імовірно наркотичні речовини. А саме згорток з білою порошкоподібною речовиною, пакетик з речовиною схожою на канабіс, частина пристрою для вживання наркотичних речовин і декілька шприців з прозорою речовиною. Походження знайдених речовин вони не могли пояснити.

Також у них був “джентельменський набір”, який складається з декількох ножів, плоскогубців, кусачок і інших інструментів. Поліцейські забрали затриманих до відділу поліції для з’ясування всіх обставин і реєстрації даної події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *