Чт. Кві 25th, 2024

В Івано-Франківську завершився проєкт “Місяць здоров’я” минув. Сьогодні, 10 листопада висловили вдячність тим, хто рятує наше життя!

Про це повідомляє народна депутатка Оксана Савчук, пише Галичина24.

“Зустрілися з медиками, щоб підвести підсумки. Хотіла почути, що було найкраще, а над чим ще варто працювати. Дуже тішить, що самі лікарі під час проведення “Місяця здоров’я” були налаштовані позитивно, і хотіли допомогти. Як сказала акушер-гінеколог міської поліклініки №3 Наталія Шібель: “Ми чекали ще більше учасників. Бо розуміємо, наскільки це треба в першу чергу людям. Про це потрібно говорити не місяць, а цілий рік””,- йдеться в дописі.

Також Оксана Савчук висловила велику подяку всім керівникам структурних підрозділів міських поліклінік та лікарям, усім медикам, які працювали на виїздах і в приміських селах, колективу клінічного центру “БРАСС” та Сінево / Синэво / Synevo медична лабораторія, всім ЗМІ, які висвітлювали наш проект. А також людям, які брали участь у програмі, розповідали про неї, рекомендували, приводили своїх рідних і друзів на обстеження.

“Це дуже важливі кроки до формування здорової нації.Ми не зупиняємося. Вже наступного року плануємо провести черговий місячник здоров’я. Але фактично він стане продовженням, адже практику проведення оглядів маломобільних пацієнтів вдома медики продовжать і надалі”, – додає нардепка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *