Чт. Кві 25th, 2024

Вже третій день триває ліквідація пожежі на полігоні твердих побутових відходів в місті Тлумач.

31 жовтня до Служби порятунку поступило повідомлення про пожежу побутового сміття на території полігону твердих відходів в місті Тлумач.

До місця пожежі одразу ж було направлено рятувальників державної пожежно-рятувальної частини номер 5, інформує пресслужба ДСНС.

По прибутті до місця пожежі було встановлено, що виникла пожежа побутового сміття окремими осередками площею 0,15 га на відкритій території місцевого сміттєзвалища загальна площа якого становить 3 га.

До ліквідації пожежі залучено рятувальників державної пожежно-рятувальної частини номер 5 міста Тлумач, державного пожежно- рятувального поста селища Обертин, автомобіль газодимозахисної служби АРЗ СП ГУ ДСНС в області, чергова зміна ОКЦ ГУ ДСНС в області та мобільно оперативна група Івано-Франківського РУ ГУ ДСНС в області.

Всього до ліквідації пожежі було залучено 48 чоловік та 12 одиниць техніки. В тому числі від ГУ ДСНС в області 37 чоловік особового складу та 9 одиниці техніки.О 16:40 пожежу було локалізовано.

Станом на 08:00 третього листопада, триває гасіння пожежі побутового сміття на відкритій території полігону ТПВ МКГ “Тлумацьке” в м. Тлумач. Площа пожежі окремими осередками становить 0,08 га. На пожежі створено 5 оперативних дільниць. На місці пожежі працює інженерна техніка. На даний час відкритого вогню не спостерігається.

До гасіння пожежі всього залучено 16 одиниць техніки та 45 чоловік. Від ГУ ДСНС в області залучено 14 одиниць техніки та 43 чоловіки особового складу. Ситуація знаходиться на контролі ГУ ДСНС України у Івано-Франківській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *