Ср. Кві 24th, 2024

Прикарпатець намагався через кордон вивезти наркотики.

Про це інформує Львівська митниця, пил Галичина24.

Спанієль Тедді «визув» пасажира, який віз до Польщі канабіс Хоча службовому собаці лише три роки, у нього потужний послужний список Кінологічна команда Львівської митниці, спільно з прикордонниками, під час митного контролю пасажирів автобуса «Івано-Франківськ – Вроцлав» в пункті пропуску «Краківець-Корчова», викрила одного з подорожніх , який перевозив «на собі» наркотичну речовину. Як розповідає наставник спанієля, коли пасажири перебували в оглядовому залі, Тедді зреагував на пасажира, який своїм зовнішнім виглядом чи поведінкою наче й не викликав жодних підозр.

Однак, службового собаку не обдуриш! Тедді, як того вимагає інструкція, почувши підозрілий запах, навіть не гавкнув, (аби не розлякати людей), а чемно завмер на місці. Відтак під час перевірки 40-річного мешканця Прикарпаття у його кросівках, під устілками, було виявлено два пакети з подрібненою речовиною, схожою на канабіс.Повідомлення про цей факт скеровано у правоохоронні органи. Проводяться слідчі дії, вирішується питання правової кваліфікації злочину.

Нагадаємо, канабіс належить до особливо небезпечних речовин, обіг яких обмежено, а Тедді – серйозний песик і вже не вперше виявляє на кордоні заборонені речовини. При тому, він залишається дуже грайливим і надто любить бавитись м’ячиком

та ласувати курячою грудкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *